Aanpak

Als een bouwer of verbouwer contact met ons opneemt dan plannen wij een persoonlijk gesprek. Dit gesprek gaat best door op de werf of in de te verbouwen woning. Tijdens dit gesprek luisteren wij vooral naar de wensen van de klant. Wij brengen samen met de klant in kaart welke werken er allemaal moeten worden uitgevoerd.
Met al deze vragen gaan wij dan verder aan de slag en op basis daarvan maken wij een offerte op.

Een (ver)bouwproces is echter een dynamisch gebeuren. Zelden is een eerste offerte onmiddellijk een definitieve offerte. Vaak wordt er in onderling overleg nog wijzigingen of aanvullingen doorgevoerd. Op moment dat de klant volledig tevreden is met de offerte wordt deze goedgekeurd en opgenomen in onze planning. Bij de uitvoering van de werken zorgen wij ervoor dat de klant een duidelijk aanspreekpunt heeft. Bij deze persoon kan hij steeds terecht om het verloop van de werken te bespreken of om verdere vragen te stellen. Het is altijd mogelijk dat er tijdens de verbouwing zelf nog onverwachte zaken opduiken of dat de klant alsnog bijkomende werken wenst te laten uitvoeren. Samen met de werfleider worden deze zaken dan verder besproken en ingepland.

Onze aanpak staat open voor elke (ver)bouwer. Of u nu op zoek bent naar 1 product of dienst of u zoekt iemand voor uw totaalproject, beiden is mogelijk bij ons.

Of je plannen concreet zijn of niet, dit maakt niet uit.

Twijfel je of je voor een bepaalde vraag, dienst of product bij ons terecht kan? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen.